.

.

Originalni auto dijelovi grijač izlaz usisnu cijev za toplu vodenu cijev 3-kolica cijev za Chevrolet Cruze OEM:9073241

Originalni auto dijelovi grijač izlaz usisnu cijev za toplu vodenu cijev 3-kolica cijev za Chevrolet Cruze OEM:9073241

HRK 150.00

Količina robe
Tova je dostupna


Rok isporuke-za obradu : 2 dana. -Molim vas, dopustite rok isporuke je od 11 do 22 radna dana, zbog velike udaljenosti. -Molimo vas da adresu za dostavu ste naveli prilikom naručivanja . Mi nismo odgovorni za neisporučeno adrese.
Politika prikupljanja i razmjene sve prodaje su konačne. Povrat i zamjenu može biti izdana samo na oštećene robe ili krivo dostavljen proizvod. Samo dijeljenje dopušteno za pogrešne kupljeni proizvod, a klijenti su odgovorni za trošak povratne dostave i naknadne troškove zamjene dostave. Zamjenski proizvod će biti obrađena i poslana nakon prikupljanja i provjere originalne robe.
Oštećene Pošiljke
Oštećeni proizvod uključuje stavke oštećena tijekom transporta. Ako pošiljka stigne na vrata od očiglednih oštećenja tereta, molim, odrecite se uzeti isporuku. Ako uzimate dostave na, a zatim pronađite oštećenja prilikom dostave, molimo vas, sačuvajte sve ambalažni materijali i dokumenti i odmah nam se obratite. Digitalne fotografije će biti potrebna za sve prigode.
Neispravan ili pogrešno je proizvod poslan
- Ako je proizvod koji želite vratiti, nije ispravan, ali nema vidljivih oštećenja, smatra se da je neispravan. Ako ste dobili pogrešan ili neispravan proizvod, molimo vas, sačuvajte sve ambalažni materijali i dokumenti i odmah nam se obratite s brojem proizvoda, id ebay i opis kvara u roku od 7 dana nakon dolaska upućivanje, a mi odmah ćemo obraditi vaš zahtjev. Zamjenski proizvod će biti obrađena i poslana nakon prikupljanja i provjere originalne robe. Nikakva potraživanja nisu poduzete nakon 7 dana. Digitalne fotografije su potrebne za sve prigode defektni proizvod.
- Vraćena roba mora biti u originalnom pakiranju i неиспользованном mogućnosti, ili će oni biti otpušteni i poslati natrag na vas. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjima.
O našoj tvrtki auto dijelova o našoj tvrtki auto dijelova
U 2002 godini smo počeli svoj posao kao i Guangzhou, Ltd u Kini, od tada mi služimo automobil na tržištu sa širokim rasponom automobilskih proizvoda i dodatne opreme. Trenutno smo nekoliko velikih distributera i dilera, поставляющими proizvode u sad-u, Njemačkoj, Meksiku, Australiji, hong Kong i Kina. Naša tvornica smješta u Kini, sjedište u Njemačkoj.
Patent i autorsko pravo Poštovani vlasnici patenata ili logotipa, molimo, kontaktirajte nas za bilo kakve sumnje u pravima na kopiranje ili patenta, mi ćemo vam odgovoriti brzo i odmah naplatiti popis i raspraviti s vama. Molim vas, nemojte kupovati stvari u kojima imate sumnje gore.
Ako želite veliki broj naših proizvoda, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, onda bismo mogli dati popust u skladu s патикулярным slučaj.
Hvala vam za vaš posao!

Ključne značajke

Širina Elementa:
25
Smještaj na vozilu:
motor
Zemlja / regija proizvodnje:
Kina
Drugi Broj Detalji:
9075007
Za Automobila Marke / Modela:
Chevrolet
Kruse-Godine:
2013,2011,2014,2010,2015,2012
Dužina Proizvoda:
43
Visina Proizvoda:
3
Uložak Broj Detalji:
9073240
Težina Proizvoda:
0.2KG
posebne karakteristike:
Prolaz s toplom vodom
brend:
голс
Model Chevroleta:
Kruse
Tip Materijala:
Guma
Fabrički Broj Detalji:
9073241

Slični proizvodi u kategoriji